Sunday, April 7, 2013

Lumene Natural Code Smile Boost huulepulk (Juicy Plum)

Hei-hei! Kirjutan täna väikese ülevaate ühest Lumene Natural Code Smile Boost huulepugast, mille tooniks on 10 Juicy Plum. Tellisin selle MyLook.ee e-poest ning selle hinnaks oli 4.79 eurot.
 
 
Lumene toodete juures meeldivad mulle väga nende pakendid! Lihtsad ja minimalistlikud, kuid näevad väga head välja. Samuti meeldib see, et tegu on Soome firmaga ning seega on tootmisel arvestatud ka meie kandi kliimaga.
 
 
MyLook koduleht lubab antud toote kohta järgmist: "Toon mahlane ploom . Smile Booster huulepulk Natural Code pehmendav ja kauapüsiv huulepulk loodusliku koostisega. Toode pakub täiuslikku niisutust ning ülimat hoolitsust 15s flirtivas värvitoonis!"
Toote koostise nimistust leidsin väga mitmeid erinevaid õlisid (näiteks jojoba, oliivi, riitsinus) ja vahasid (mesilasvaha, karnaubavaha).
 
 
Võib öelda, et huulepulk teeb kõike seda, mida tootekirjeldus lubab. Pehmendab ja niisutab huuli küll ning päeva peale ei muutu huuled liiga kuivaks. Mul ei ole küll erilist kogemustepagasit huulepulkadega olnud, kuid see püsib küll väga hästi peal! Läige ja mahlasus võib küll esimese tunni-paariga maha tulla, kuid toon püsib huultel siiski, kuna pigment on suhteliselt hea.
Huulepulga lõhn on ka mõnus! Ei ole midagi liiga ülepakutud, täpselt parajalt mahe magus-hapu marjalõhn.
 
 
Tooni proovisin käeseljal ning nagu näha, siis tegu pole mati tooniga, sädelevad tükikesed on sees. Minu arvates on sees veidi fuksiaroosat alatooni, mis punasega segunenud.  Huultel jääb minul veidi punasem, kuid eks see oleneb kuidas oma huulevärk hakkab kaasa mängima.
 

Nii palju siis sellest Juicy Plum'st. Kuna see mulle väga meeldis ja Primas oli mingi hetk need huulepulgad soodusmüügis ja maksid midagi üle 3 euro, siis ostsin omale kaks tooni veel! Minu poolt saab see pulk küll 5-palli süsteemis 5 punkti ja leian, et hinna-kvaliteedi suhe on igati paigas.

2 comments: