Tuesday, August 27, 2013

Look Beauty tooted #1

Juba mõnda aega tagasi näitasin teile SIIN tooteid, mis tellisin Look Beauty netipoest ühe ale aeg. Nüüd on piisavalt aega möödunud ja toon põgusad arvustused nendest toodetest teie ette. Kellel huvi, siis isegi praegu on nende lehel LookBeauty pakkumine, kus kõik tooted on poole hinnaga ning saatmine tasuta, kui tellimuse summaks on vähemalt 20 naela! Minu meelest küll väga hea diil! 
Hoiatan ette, et postitus on päris pikk ning tänan kõiki, kes viitsivad selle ka läbi lugeda.
 
 
Lip Smoothie Lip Scrub. Ütlen ausalt, et sellest tootest ma eriti vaimustuses ei ole. Tegu on huulekoorijaga, mis lõhnab piparmündi järgi. Minu jaoks on huulekoorijas koorivaid tükikesi liiga vähe ja pean neid näpuga taga otsima, see ongi põhjus, miks eriti ei vaimustu. Kuna mu huuled võivad väga kuivaks ja ketendavaks muutuda, siis otsin koorijat, mis eemaldaks kõik lahtised nahatükikesed. Samas on toote pakend mugav ja saab koorijat lihtsalt tuubist välja pigistada. Toode on väga hea niisutava toimega, kuid kahjuks maha on seda päris tülikas pesta, kuna õline-võine kiht võimutseb. Huuled jäävad siiski pärast koorija kasutamist mõnusalt pehmed (kui olen viitsinud neid koorivaid osakesi taga otsida) ja veidi piparmündiselt õhetavad. Alega saab huulekoorija kätte 2.50 naela eest, mis on vägagi mõistlik hind. Täishinnaga toodet ma kindlasti uuesti ei ostaks.
 
 
Fresh Cheeks! kreempõsepuna toonis Melon. Oo-kui-mõnus-toode! Väga hästi pigmenteeritud ilma sädeluseta kreempõsepuna, mis sobib ideaalselt neile, kes ei soovi puudrist tulemust. Eriti mõnus on suvel, kui soovid meikimata nahale lihtsalt veidi tooni anda.
 
 
Sõrmega peale kandmine mulle eriti ei sobinud, kuna värv ei tahtnud kuigi hästi laiali minna. Ideaalselt sobis see, kui kandsin sõrmega õrnalt põsele ning hajutasin pintsliga laiali, nii meeldis mulle tulemus rohkem. Kui peeglit ei peaks käepärast olema, siis armsa toosi põhjast leiab pisikese peegli - äärmiselt tore idee! Muidugi võib kleepsu tervenisti peegli pealt maha tõmmata. Toon on armas Barbie-roosa. Alega saab selle kätte 2.50 naela eest.
 
 
Double Hit Lip toonis Red Alert Shade 4. Järgmine toode, millega ma eriti rahul olen. Tegu on kahepoolse tootega, ühelt poolt leiab huulepulga ja teiselt huuleläike. Nagu ikka on huulepulga toon intensiivsem ja läike oma mahedam ja igapäevasem.
 
Kuigi toone on oma huulte peal eriti raske pildile püüda, siis midagi ikka proovisin. Huulepulk on väga mõnus kreemine ja niisutav, lausa libiseb üle huulte. Selle peale ma näiteks eraldi veel läiget ei panekski, juba üksinda on piisavalt läikiv ja muudab huuled lopsakamaks. Huulepulgal eriti intensiivset lõhna ei ole. Huuleläige on mõnus igapäevaseks kasutamiseks. Topsis tundub eriti äkiline ja intensiivne, kuid tegelikult on mõnus mahe. Ei ole huule peal kleepuv. Lõhn on sellel tugev ja lõhnab nagu vaniljepuding, nämm. Nagu niisutavatel toodetel ikka, ei ole selle ka see megapüsiv, kuid kuna mõlemat on huulele lausa lust kanda, siis ei ole ka selle päeva jooksul uuendamine probleemiks. Ale aeg on selle hinnaks 4 naela ning mina igatahes tahaksin teisi toone veel ja soovitan teistelegi!
 
Vasakul huulepulk, keskel huuleläige. Käel vasakul huulepulk ja paremal huuleläige.
 
Järgmine huuletoode on huulepulk Loud Lips toonis Petal Nude Shade 6.  Alustama peaks vist kohe silmnähtavast, ehk pakend on äärmiselt kena ja omapärane. Esialgu tundub nagu oleks metallist, kuid tegelikult on äärmisel kerge plastik. Kinni käib magnetklõpsuga ning vahepeal võib tunduda, et pakend on puhta ligadi-logadi ja kork pöörleb peal, kuid minul see veel ootamatult maha ei  ole tulnud.
 
 
Toon tundus tellides veidi roosakam, kuid huutel jääb täitsa okei. Jällegi on tegu kreemise ja niisutava huulepulgaga. Siiski toob see huulepulk kuivemaid kohti paremini esile kui eelmine duost pärit huulepulk. Püsivus on täitsa keskmine, kuna huulepulk on kreemine, siis ikka päeva jooksul tuleb uuendada. Koostiselt ja tulemuselt meeldib mulle Double Hit Lipi huulepulk rohkem, seega hetkel Loud Lips huulepulka juurde ei telliks, samas ei ole ka sellel midagi erilist viga ja on täitsa asjalik toode. Sooduse aeg on selle hinnaks 3.50 naela.
 
 
Stay-Put Powder tolmpuuder (translucent). Mõnus tolmpuuder, millega nägu matistada ja meik kinnitada. Igapäevaselt ma seda ei kasuta, kuna ei ole vaja midagi tugevalt kinnitada, kuid välja mineku puhul on küll mõnus abimees. Piisab pisikesest kogusest, millega nägu üle käia, ning tulemus ei jää üldse inetult puudrine, vaid täitsa paras läikevaba. Eriti meeldib mulle selle pakendi juures, et puudrile on peale pandud veel eraldi kaas, mis teeb selle toote ka transpordikindlaks. Sisse paigutatud peegel on minul küll üldjuhul puudrikihi all, kuna armastan seal peal pintslit keerutada. Ale aeg on puudril hinnaks 3.50 naela, mis on minu arvates selle toote kohta äärmiselt soodne hind. Kindlasti tasub ostukorvi pistmist.
 
Stretch Factor ripsmetušš toonis Ultra Black. Tuši pakend on armas minimalistlik roosa, hari on kummine. Nagu näha, siis hari on ühelt poolt pikemate harjastega, teiselt lühematega, millega on mugav alumisi ripsmeid värvida. Ripsmetušš lubab olla ripsmepikendused pudelis. Well, see on nüüd kindlasti üle pingutatud. Mu enda ripsmed on ka suhteliselt nirakad, kuid eriti palju peale tooni lisamise see tušš nendega ära ei teinud.
 
 
Pildil on ripsmetele lisatud kaks kihti tušši ning kindlasti jääb see tulemus kõvasti alla ühele Oriflame'i tušile, millest lähemalt kirjutasin SIIN. Kahjuks on tušš ka selline kuivemapoolne, mulle endale meeldivad nö märjema koostisega. Samas püsivus on tušil täitsa hea, ei hakka pudenema ega määrima. Siiski uuesti ei ostaks, kuna armas lillas tuubis Oriflame'i oma teeb tunduvalt parema töö ära. Hinnaks on allahindluse aeg 3 naela.
 
 
Viimaseks tooteks on Cheeky Trio toonis Candy Floss for Pale Skintones. Järgmine toode, millega olen väga rahul. Sisaldab endas matti bronzerit, õrnalt sädelevat põsepuna ja üpris sädelevat highlighterit. Kõik värvid on väga pigmenteeritud ja tõesti piisab vaid puudutusest, et pintslile värvi koguda. Võtsin kõige heledama versiooni, kuid saadaval veel kaks triot, mis mõlemad on tumedamad. Bronzer jääb praegu justkui liiga heledaks, kuid on mõnus toon talveks, et näkku veidi värvi tuua, aga samas mitte üle pingutada. Põsepuna on täpselt paras roosa ja highlighter sobib ideaalselt ka silma sisenurka ja kulmukaare alla. Soodukaga maksab trio 4 naela, mis on soodne hind nii mõnusa toote jaoks.   
 
 
Nüüd sai kõikidest toodetest peale küünelaki räägitud. Postitus tuli niigi pikk ning kunagi lisan antud küünelakiga NOTD postituse üles ning muljetan pikemalt.
 
Kokkuvõtvalt võib öelda, et Look Beauty on äärmiselt tore ja armas veebipood oma tihedate soodustustega, mis annab võimaluse häid tooteid hoopis heade hindadega osta. Kuna soodustusi on tõesti palju, siis soovitan nende aeg tellida, kuna kes ikka tahaks rohkem maksta. Mina olen igatahes müüdud ja teen kindlasti tulevikus uusi tellimusi! Kes antud poest midagi head on leidnud ja julgeb soovitada, siis andke teada. Panen järgmiseks korraks kõrva taha. :)
 
Nagu ikka, on välismaalt tellimiseks tarvis krediitkaardi funktsiooni, kuid ärge laske sellest ennast heidutada. Nii SEB kui ka Swedbank pakuvad võimalust netipoodides shopata ka ilma krediitkaardita. Swedbankil tuli välja uus Deebetkaart Pluss, mis on deebetkaart, mis omab krediitkaardi funktsioone, kuid ilma pangapoolse krediidita. Ise kasutan hetkel Swedbanki tudengikaarti, millel on samati netipoes ostlemiseks vajalik kood tagaküljel olemas. SEB pakub 40-päevast virtuaalkaarti, millega saab samuti kõik ostud sooritatud. Nii et igaühele oma ning alati ei lähegi vaja krediitkaarti, et välismaalt mugavalt oste sooritada.

4 comments:

  1. Ise tellisin huulepulga pisut teises toonis - kaalusin pikalt selle sinu poolt ostetud Nude'i ja Cherry Bomb'i vahel ning valisin viimase. Korra olen proovinud ja tulemus on (vähemalt minu puhul) kauakestev matt väga hästi pigmenteeritud punane huul. Võiks isegi öelda, et igikestev punane. Magnetkinnitus võiks küll tugevam olla, kotipõhja ma seda ei julgeks panna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks see nii kipub olema, et naturaalsemad toonid püsivad halvemini peal ning pigmenteeritud ja erksad toonid kauem. Vaatasin kodulehelt, et see Cherry Bomb näeb tõesti väga matt ja ahvatlev välja. Ehk saab kunagi ka proovitud. :)

      Delete
  2. Vauu, su silmad on uskumatult ilusad! Ja loomulikult väga hea ja ülevaatlik review :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, suured tänud sulle komplimentide eest Triinu :)

      Delete