Monday, August 26, 2013

New In // 26.08.2013

Mäletan, et kui ma viimase uute asjade postituse teie ette tõin, siis vaatasin juba ise, et kraami on ikka liiga palju ja nüüd peaks pausi pidama. Siiski-siiski, möödas on peaaegu kuu, kuid juba jälle on mõningaid asju minu riiulitele kogunenud ja täpselt parajas hulgas, et sellest üks blogipostitus kokku klopsida.
 
 
Täna käisin järel oma Oriflame'i tellimusel. Seekord oli väga väike tellimus ning ostsin kaks huulevärvipliiatsit Lip Impact toonides Vibrant Almond ja Striking Rose. Veel ahvatles uus Color Drop huulepulk toonis Peach Sensation, mis lubab ühtida ideaalselt huulekujuga ning seeläbi värvimine palju mugavamaks muuta.
 
 
Tundub, et huuletoodetest ei saa üle ega ümber ning Helsinki päevakruiisil käies ostsin laeva pealt ammu soovitud L'Oreali Rouge Caresse huulapulga. Veel hakkas silma Deborah Hydracolor, mis on huulepalsami ja -pulga combo ning omab nii UVA kui ka UVB kaitset.
 
 
Helsinki päevakuriisilt ei puudunud ka ühe H&M-i külastus. Kuna ma sealt käekotti ei leidnud, siis ostsin hoopis lauvärvide paleti, mille enamus värvid on mõnusad igapäevaseks kasutamiseks.
 
 
Otsustasin oma juukseid veidi suurest keemiast puhata lasta ning ostsin natukene orgaanilisemat kraami. Prismast sain Nude elustava šampooni ja palsami ning korra nädalas kasutamiseks Orgnx'i siluva maski, mis kirjade järgi peaks juustele igasugust head kraami sisaldama alustades A- ja C-vitamiinist, kaltsiumist ja kaaliumist ning lõpetades kookosvõi ja keratiiniproteiinidega.
 
 
Ja juba suhteliselt ammu ostsin Jäneda laadalt need moonipiltidega veidi vintage hõngulised kõrvarõngad. Sarnased valge tausta ja roosakate lilledega kõrvarõngad ostsin vanaemale kingiks.
 
Tundub, et huuletoodete poole ei tohi oma pilku veel nii pea uuesti tõsta. Millised on teie viimase aja ostud?

3 comments:

  1. just täna tegin Oriflame'i uusimast kataloogist tellimuse, paar asja endale ja mõned emale. eelmisel nädalal sain eelmise kataloogi tellimuse kätte, aga usun, et sellest räägin pärast mõningast katsetamist blogis, igatahes tegemist on šampooni ja palsamiga, mis väga vastakaid tundeid on tekitanud pärast kahte kasutuskorda.
    muide, minulgi on see pliiats toonis Striking Rose, aga küsimusi tekitab selle teritamine... kodulehel on teisedki sama küsimust küsinud, aga vastuseid ei kuskil :P

    Maiken,
    Maikeni blogi - part of me

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jään siis postitust ootama! :)
      Kusjuures see teritamine on minu jaoks ka küsimärk. Ma millalgi proovin, kas mu suurte pliiatsite teritaja hakkab sellele peale. Muidugi hoopis mugavam oleks, kui see pliiats oleks väljakeeratav, sest tegelikult mulle ei meeldi igasuguste kreemiste silmapliiatsite jms teritamine. Jätab teritaja nii mustaks. :P

      Delete
  2. Armas anonüümne, suutsin su kommentaari ära kustutada (käi veel nutikaga netis), kuid pärast mõneajast katsetamist teen juuksemaskist kindlasti pikemalt juttu. :)

    ReplyDelete