Sunday, August 11, 2013

New In // Mündiroheline märkmik

Olen alati märkmike ja uute vihikute hull olnud. Kuigi ma ei ole eriti järjepidev nende kasutamises, siis mulle meeldib neid osta ja neid kasutama hakata. Selle uue armsa õrna mündirohelise märkmiku leidsin Grossi toidukaupade poest ja selle hinnaks oli ainult 2.98 eurot!
 
 
Poes kiskusin märkmiku kohe karbist välja, et näha, milline selle sisemus on. Põhimõtteliselt on märkmik jagatud kaheks osaks. Esimene osa on nädalaplaaniga. Kahjuks küll kuupäevi ei ole, kuid see muudabki märkmiku kasutamise veidi universaalsemaks.
 
 
Teine osa on tavaline jooneline paber, mis sobib väga hästi erinevateks märkmeteks ja muu vajaliku info kirja panemiseks. Juba tegin selle poole kasutamisega algust ka ning kribasin üles enda uue õppekava ained, et oleks hiljem parem tunniplaani kokku sobitada.
 
 
Märkmikuga oli kaasas ka kaks lehte erinevaid kleepse, mis on lihtsalt nii armsad!
 
 
Selline kolme-eurone nunnu kutsub küll veel ostma. Valikus oli erinevaid värve, näiteks kollast, roosat, musta.. Midagi vist veel. Mina igatahes plaanin poodi minna ja ühe värvi veel osta, et oleks töö- ja kooliasjad lahus. :)

No comments:

Post a Comment