Tuesday, March 5, 2013

Wet n wild megalast

Täna tahtsin anda väikese ülevaate ühest küünelakkide brändist nimega "Wet n wild". Kui juba mitmeid kuid tagasi esimese laki ostsin, ei olnud sellest brändist ei kiituseid ei laituseid kuulnud. Kuna toon oli täpselt selline, mida juba kaua otsinud olin (Club Havana - parempoolseim), siis otsustasin proovida. Ja hea on, et otsustasin! Hetkel on minu riiulil neljas eri toonis Wet n Wild Megalast küünelakki. Kuna toonide valik on lai ja ilus, siis kindlasti ei jää need ainukesteks.

Toonid vasakult paremale: Undercover, Wet Cement, Sugar Coat ja Club Havana

Küünelakkidel on mõnusa laia disainika pintsel, mis teeb peale kandmise lihtsaks ainult paari pintslitõmbega. Samas tekitab lai pintsel vasaku käega lakkimisel raskusi, kuna siis tahavad ka küünenahad hirmsasti lakki saada. 


Peale olen kandnud küünelakki nii ühe kihina kui ka kahena - olenevalt sellest, kui intensiivset tooni soovin. Võrreldes teiste lakkidega võib seda megalast'iks nimetada küll ning igati positiivne on see, et kui küünelakk hakkab kuluma, siis kulub värv maha küünte otstest, mitte ei hakka tükkidena maha kooruma. Alloleval pildil on küünelakk peal olnud juba kaks päeva ja nagu on näha, siis parema käe nimetissõrme küüneots on veidi kulunud. Ja pole ka ime, kuna töö juures on saanud arhiveerimisega ikka sõrmele ja küünele valu anda. Tavaliselt võtan laki maha ca 3-4 päeva pärast peale kandmist, kuna soovin värvimuutust ja otsad on juba kulunud.


Mina soetasin antud lakid Seppeläst ning hinnaks ca 5 eurot pudel.

Täna premeerisin ennast kolme Maybelline'i COLORAMA küünelakiga, mis ootavad katsetamist ja mängimist. Mingi hetk ehk jõuavad ka blogisse.

No comments:

Post a Comment