Saturday, March 9, 2013

New in // Gaia Cosmetics

Mõned päevad tagasi sain kätte oma esimese tellimuse Gaia Cosmetics'ilt. Tellimust hakkasin üldse tegema kuulsa kookosõli pärast ja muidugi ei suutnud vastu panna ja pistsin ostukorvi veel mõned tooted.


Kokku krahmasin ära neli erinevat toodet. Esiteks muidugi külmpressitud kookosõli, mille pärast ma tellimust tegema hakkasingi. Selle hinnaks oli seal 3.95 eurot ning toodet on 60 ml. Seda olen ka jõudnud juba kasutada, kuid tulemustest ja arvamusest veidi hilisemas postituses. Siis leidis minuni tee veel Prantuse roheline savi (3.77 eurot), mille mask lubab nägu väga hästi puhastada, rahustada. 


Ostukorvi pistsin veel külmpressitud rafineerimata sheavõi (4.30 eurot/100 grammi) ja seda just lubatud sügavniisutava omaduse tõttu. Seda võib kasutada kuiva naha ja huulte niisutamiseks, juuste sügavniisutamiseks ja päikesepõletuse leevendamiseks. Selle toote kasutamiseks tuleb esmalt leida mõni tühi potsik, kuhu see sisse suruda, kuna niiviisi paberit pidevalt lahti rullida muutub jube tüütuks.



Ja viimaseks ostsin Gaia Cosmetics'i poolt külmpressitud magusmandliõli (5.40 eurot/100 ml). Seda on võimalik samuti kasutada mitmel erineval otstarbel: juuste niisutamiseks, küünte niisutamiseks, päevitusõlina, keha õlitamiseks kreemi asemel, silmameigi eemaldamiseks, massaažiõlina. 


See oligi minu ostukorv Gaia Cosmetics'ilt. Kindlasti katsetan ja kasutan neid kõiki tooteid ja siis saab juba hiljem väikesed review'd kirja panna.

No comments:

Post a Comment