Sunday, July 21, 2013

Minu sõbrad koorijad

Näitan teile kahte tegelast, kes on mõnusalt oma koha minu vannitoas sisse seadnud. Nendeks on kaks kehakoorijat: Nivea Touch of Renewal Lathering Body Scrub ja Organic Shopi Organic Choco & Sugar Body Scrub.
 
 
Esimesena tutvustaksin Nivea kehakoorijat. Selle tellisin omale MyLooki veebipoest ja peamiselt just odava hinna tõttu, 355 ml kehakoorijat saab kõigest 2.95 euro eest SIIT. Tegu on pigem igapäevasema kehakoorijaga. Koorivad tükikesed sees on peened (kui võrrelda näiteks suhkrukoorijatega) ning allolevalt pildilt ei ole neid osakesi nähagi. Siiski on koorivaid osakesi sees täiesti piisavalt ning koorimistugevust saab reguleerida (mida märjem nahk, seda õrnem tulemus; mida kuivem nahk seda tugevamalt saab koorida). Mina kasutan seda nii koorija kui ka dušigeelina, kuna lõhn on sellel väga mõnus värskemapoolne ning vahutab väga tugevalt.
Niisutuse koha pealt on kindlasti paremaid tooteid. Näiteks ei jäta nahale õrna rasvasemat kihti, mida üks mu Joiki kehakoorija tegi, kuid ei haara pärast kasutamist ka kohe kehakreemi järele. Toote koostis on jällegi selline, mis paneb kukalt kratsima - mitte just kõige meeldivam, kuid pigistan selle koha pealt silma kinni.
Igatahes julgen soovitada inimestele, kes otsivad omale igapäevast kehakoorijat hea hinnaga, kuna oma hinna eest on toodet küll ja veel (tuubi suurus ikka üllatas mind korralikult), töö teeb ära korralikult ning lõhnab mõnusalt.
 
 
Ja teine, minu totaalne lemmik, mida ei raatsi kasutadagi, on Organic Shopi kehakoorija, mille eestikeelseks nimeks on märgitud "Belgia šokolaad". Tegu on mõnusalt rammusa ning orgaanilise suhkrukoorijaga, millele on lisatud kakaovõid. Toode ei sisalda SLS'i (mida eelmisesse kehakoorijasse on ikka mõnuga lisatud), parabeene ega silikoone ning teeb koostise poole pealt kehale pai.
Ja üks asi, mis veel paitab, kuid seekord haistmismeeli, on selle koorija lõhn! On ikka tegu, et mitte seda nahka pista. Lõhnab nagu šokolaadikook või šokolaadiküpsised, igatahes midagi väga head. Kui seda esimest korda kasutasin, siis oli lõhna veel jupp aega vannitoas tunda. Siiani käin vahel nina postikusse pistmas, lihtsalt niisama, et seda head lõhna tunda.
Koorivad osakesed on sees suured, nagu suhkrukoorijate puhul ikka. Mina eelistan kasutada seda kuivemal nahal, et suhkur liialt kiiresti sulama ei hakkaks. Koorija niisutab nahka ja tulemus on äärmiselt pehme ja hästi lõhnav.
Koorija sai ostetud Kaubamaja iluosakonnast ning 250 ml suurune potsik maksis 8 eurot ja sendid peale. Seega, kes hindavad orgaanilisemat koostist, head šokolaadilõhna ning siidist tulemust, siis see on igatahes koorija, mille järele soovitan haarata! Selle sarja koorijaid prooviksin kindlasti teisigi, kui raatsin selle ükskord tühjaks katsetada.
 
 
Jagage ka enda arvamusi koorijate kohta! Tundub, et järgmisena peaks proovima aga suhkru asemel hoopis midagi soolasemat. Nimelt midagi sarjast, millest Anna Elisabeth oma blogis pajatas.

No comments:

Post a Comment