Tuesday, May 7, 2013

New In // Stockholmi kruiis

Hei-hei! Saabusin just mõned tunnid tagasi meie Rootsi kruiisilt. Eesmärk ei olnud üldse shoping omaette, kuid siiski mõned asjad sealt koju kaasa tõin. Pooled on pärit laeva pealt kosmeetikapoest ning pooled H&M-st, kus korra tiiru peale tegime.
 
 
H&M-st tegin vägagi plaanipärased ostud ja suurtest kosmeetikariiulitest ennast kõigutada ei lasknud. Tahtsin proovida nende näomaske ning kaks tükki endaga kaasa haarasingi. Esimene on Blueberry Burst Nourishing Mask, mis on antioksüdantidega ning peaks nahka värskendama ja niisutama. Teine mask on Dragon Fruit Polishing Mask, mis peaks eemaldama surnud naharakud ning puhastama nägu. Eks siis ole näha... :) Ja viimane ost H&M-st oli üks väike kosmeetikakotike, mille sarnast otsinud olin, et kodunt välja minnes see kotti pista ning sisse vajalik huulepalsam ja muu kraam.
 
 
Olin juba plaaninud, et laeva pealt soovin omale mingi lõhna soetada. Ja eriti hakkas silma ja ninna Escada selle kevade uus lõhn Cherry in the Air. Selle pudeli lõpuks ostsingi ning kingituseks sain veel kaasa mõnusa taskupudeli selle sama lõhnaga, hea kaasas kanda. Ja muidugi ei saanud mööda vaadata palju kiidusõnu saanud L'Oreali GlamShine Stain Splashist, mille omale toonis Milady ka soetasin. Pidin ennast kõvasti distsiplineerima, et lisaks veel teisi toone mitte osta, kuna ega eelarve ei ole kummist. Õnneks oli mul kaasas mr. Kaine Mõistus, ehk mu elukaaslane, kes suudab alati tuua välja põhjusi, miks midagi mitte osta. Huuleläiget katsetasin juba ja siiamaani mulle väga meeldib! Kuna läige on suhteliselt hea pigmendiga, siis ei pea seda üldse palju peale panema. Isegi kui õhukeselt panna, siis värv on täitsa olemas, kuid huultel on samas väga mõnus kerge tunne, nagu neil ei olekski peaaegu midagi peal.
 
 
Ja lõppu üks tuulest viidud ja päikse poolt pimestatud pilusilm pärast jalutuskäiku imeilusas Stockholmi vanalinnas. Võrratult ilus ja avar linnaosa.
 

6 comments:

  1. selline mõnus kevadine kruiis kõlab praegu justkui paradiisina ja tahaks ka hirmsasti :) aga veidi alla 40 päeva on puhkuseni jäänud, nii-et vara veel millestki sellisest unistada. igatahes, see kosmeetikakott on väga armas ja Escada lõhn tundub täitsa põnev! on see siis reaalselt kirsilõhnaga? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, oligi täitsa paradiis. Reedel sain just kaitstud oma uurimistöö ning see oli täpselt see väike eemalolek, mida oli vaja, et bakatöö täiendamiseks viimased jõud kokku võtta.

      Õrn kirsilõhn on minu arvates sellel tõesti olemas. Mõned kirjeldavad seda kirsi ja vahukommi lõhnana. :D Minu arvates väga mõnus kerge lõhn selleks kevadeks/suveks, mis ei jäta rasket parfüümipilve pea kohale hõljuma. Valisin selle ja ühe teise Escada lõhna vahel (Taj Sunset) ja see osutuski valituks seetõttu, et oli hoopis kergem. Taj Sunsetil oli küll mõnus virsikulõhn, kuid liiga magus ja vänge.

      Delete
  2. Ühe Rootsi kruiisi võtaks küll.. H&Mi meigikott on väga ilus ning Cheery in the air on nii mõnus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käisin seda Cherryt enne mitu korda nuusutamas. Iga kord oli tunne, nagu oleksin midagi väga head maha jätnud.. Nii et lausa pidin ostma. :D

      Delete
  3. Tere! Sellest on küll väga palju aega möödas,kuid on Sul meeles palju see Cherry lõhn laeval maksis? Ning mitme ml see on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks ma ei oska sulle täpset hinda öelda, kuid jäi 40-50 euro vahele. See on 100 ml suurune ning kaasas oli pisike taskuversioon kaasas kandmiseks.

      Muidu viimati Soome kruiisil lõhnade hindu vaadates ei jäänud küll silma, et eriti soodsama hinnaga oleksid kui poes. Näiteks võrdlesime elukaaslasega just 1 Million meestelõhna ja eriti palju see küll MyLooki hinnast ei erinenud.

      Delete